24/7 Ring til os på

FAQ og kundeservice

Ved at købe produkter med VIP-priser bliver du automatisk tilmeldt et VIP-medlemskab. De første 14 dage vil du have et "Freemium" -medlemskab, og den 14. dag vil du blive opkrævet 349.00 DKK, som vil blive konverteret 1: 1 til kreditter og deponeret på din Serafine - konto. Du kan fylde op og shoppe, springe over påfyldning eller annullere dit medlemskab når som helst.

hver 14. dag, 349.00 DKK automatisk fra din konto og konverteres 1:1 til kreditter. Det betyder, at 1 EUR er lig med 1 kredit. Du er i stand til at shoppe ved hjælp af dine kreditter, springe toppen op eller opsige medlemskabet når som helst. Bemærk, at hvis du ikke springer over hver top-up, sker din top-up automatisk.

Log ind på din konto og gå til "Min konto". Rul blot til "Annuller medlemskab" og klik på "Annuller". Du modtager en e-mail-bekræftelse vedrørende opsigelsen af dit medlemskab. Bemærk, at du ikke er i stand til at opsige dit medlemskab inden for de første 24 timer, men penge vil ikke blive taget af din konto i løbet af denne periode. Din første VIP-betaling finder sted efter 14 dage. Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Bare log ind og ophæv dit medlemskab. Hvis du oplever problemer, bedes du kontakte os på [email protected] Tidspunktet for din første e-mail vedrørende annullering betragtes som det øjeblik du annullerede. Dette gælder også, hvis vi ikke reagerer i tide, før der tages penge fra din konto. I så fald vil vi med glæde tilbagebetale det trækkede beløb.
Bemærk venligst, at opsigelse af dit medlemskab ikke annullerer nogen ordrer. Dette inkluderer ordrer foretaget på vores hjemmeside og deltagelsespartier i vores konkurrencer.

Annullering af dit medlemskab refunderer ikke dine penge, og vi refunderer ikke medlemsgebyrer, medmindre du har givet besked om, at du vil annullere det, før prøveperioden udløb, men alligevel blev trukket et beløb. Alle refusioner for returnerede produkter refunderes til de oplysninger, de blev trukket tilbage fra, medmindre andet er angivet via e-mail.

Ja. Alle produkter bestilt som medlem vil blive leveret til dig, selvom du opsiger dit medlemskab, før det er sendt fra os.

Fra det tidspunkt ordren er afsendt, skal det tage mellem 2-7 hverdage at ankomme.

Hvis du ønsker at returnere eller udveksle et produkt, skal du blot kontakte vores kundeservice på [email protected], så vi guider dig gennem processen!
Hjælp os med at fremskynde processen ved at tilføje dit ordrenr., navn, årsagen til returnering eller udveksling og eventuelle yderligere oplysninger til din forespørgsel. Hvert produkt skal sendes til ILS Company ApS, Maren Turis Gade 2, 1., 9000 Aalborg, Denmark

Kontakt os

Send os en e-mail

Du kan altid sende os en e-mail - Vi svarer altid indenfor 24 timer.

Skriv til os:: [email protected]

Chat med os

Kom i kontakt med os hurtigt via vores livechat! Vi sidder klar til at hjælpe dig i vores åbningstider.:

Mandag - Fredag: 09.00 til 17.00
Lørdag: 10.00 til 16.00

Chat med os: Live chat

24/7 Ring til os på